Reserveren bij Gym & Gin

Reserveren voor maximaal 8 personen kan tot 3 uur van tevoren via het reserveringsformulier. Je krijgt van ons dan een bevestiging per mail.

Wil je korter van tevoren reserveren, bel ons dan op 010-2104510. Wij houden rekening met allergieën en je kunt voorkeur opgeven voor een bepaalde plek, al is dit wel onder voorbehoud.

Als je voor de ‘High Gin’ wilt reserveren vermeld dit dan bij ‘opmerkingen’ in het reserveringsformulier. De High Gin wordt speciaal op reservering gemaakt en voorbereidt; 5 hapjes vanuit de keuken en de cocktail door onze barkeepers; daarom bevestigen wij graag de reservering bij jou de dag van tevoren. Als de High Gin-reservering niet door jou bevestigd kan worden, kan deze niet doorgaan. De High Gin reservering kan maximaal 3 uur van tevoren geannuleerd worden.

Voor een groep van 8 of meer personen kun je niet direct reserveren; wij bespreken graag met u van tevoren het eten; dit ivm de inkoop en de voorbereidingen van de keuken. Er kan een aanvraag gedaan worden per mail: info@gymandgin.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen.

De Jachtkamer

Gym & Gin beschikt ook over een ruimte die afsluitbaar is van het restaurantgedeelte; namelijk ‘de Jachtkamer’. De Jachtkamer kan gehuurd worden voor het houden van besloten presentaties (met beamer en groot scherm) een vergadering, een feestje of bijvoorbeeld een walking dinner. Voor meer informatie over de mogelijkheden in de Jachtkamer stuur een mail naar info@gymandgin.nl

Reserveren bij Gym & Gin


Complete your reservation