Reserveren bij Gym & Gin

Reserveren voor maximaal 6 personen kan tot 3 uur van tevoren via het widget dat u rechts onderaan de website kunt vinden. U krijgt van ons dan een bevestiging per mail.

Wilt u korter van tevoren reserveren, bel ons dan op 010 2104510. Wij houden rekening met allergieën en u kunt voorkeur opgeven voor een bepaalde plek, al is dit wel onder voorbehoud.

Vanaf 6 personen bespreken wij het eten van tevoren ivm de inkoop en de voorbereidingen van de chefs. U kunt een mail sturen naar info@gymandgin.nl met uw wensen, de datum, tijdstip en het aantal gasten ; dan zullen wij daar passend antwoord op geven en de mogelijkheden toe sturen.

 

De Jachtkamer

Gym & Gin beschikt ook over een ruimte die afsluitbaar is van het restaurantgedeelte; namelijk ‘de Jachtkamer’. De Jachtkamer kan gehuurd worden voor het houden van besloten presentaties (met beamer en groot scherm) een vergadering, een feestje of bijvoorbeeld een walking dinner. Voor meer informatie over de mogelijkheden in de Jachtkamer stuur een mail naar info@gymandgin.nl